Allmänt

Nykomling

2017-09-05 14:04 #0 av: Maleficum

Är nykomling i spelet. Spelar annars Lucky Lapine sen flera år tillbaka och började spela StarStable för några månader sen. Har även spelat Settlers Online ett tag men det blev för tråkigt så tänkte testa Howrse istället.

Har tidigare även spelat WoW i några år och normalt sett gillar jag att spela strategispel men har haft stort speluppehåll (bortsett från LL) under några år men har känt mig sugen på att återuppta lite spelande igen.

Heter Ilium i Howrse. Påbörjat med Araber och införskaffa snabbt Fjording (då det är en av mina favoritraser) men är också sugen på Percheron men de verkar svårare att få tag på så det dröjer nog ett tag innan de flyttar in.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2017-09-05 19:07 #1 av: Scorpio97

Välkommen till Howrse! :)

Jag heter -Jessie- på Howrse och är moderator, så om du behöver hjälp med något är det självklart bara att fråga här eller på Howrse. Spelhjälpen (uppfödarhandboken, ridcentermanual och hjälpcentret) har en del info som kan vara bra att läsa igenom. Det finns även en det hjälpsidor utanför Howrse, från exempelvs Alwarion (också en moderator) eller iMois & Phönix. Det kan dock finnas kvar lite gammal information på dom sidorna. 

//Jessie

Anmäl
2017-09-06 23:00 #2 av: Maleficum

Tack för tipsen på sidorna :)

Kika på bilderna för hur hästarna såg ut innan uppdateringen och skulle så önska att Marwari fanns på den svenska versionen! Men det kanske kommer senare?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2017-09-09 01:31 #3 av: Scorpio97

#2 Det är bara Howrseteamet som vet om/när en viss ras kommer. Dom har tydligen en lista på hästraser som kommer införas, men vi spelare får inte veta något tyvärr. Jag vet dock att flera andra medlemmar också har efterfrågat Marwari så förhoppningsvis lyssnar Howrseteamet på det :)

//Jessie

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.