Allmänt

Någon som vill bli av med ett konto?

2016-11-13 18:32 #0 av: Teera

Heej, Undrar om någon vill byta ett mkt använt konto mot ett inte så använt konto? (vill gärna ha så många tjänstgöredagar som möjligt) Säg till så kan vi prata vidare på dm?:)

Anmäl
2016-11-13 18:35 #1 av: Teera

Menar att den som vill får ett inte så använt konto om den vill ge mig ett använt konto:)(många tjänstgöredagar):) Var lite otydlig:)

Anmäl
2016-11-13 18:53 #2 av: Anonym783

Annars får du helt enkelt logga in varje dag tills du får upp antalet tjänstgöringsdagar. Det tar ett tag men det är värt det.

Anmäl
2016-11-13 19:15 #3 av: Teera

Jag vet men e lat:) xD

Anmäl
2016-11-14 16:24 #4 av: Scorpio97

Det är emot Howrses regler att byta, ge bort, ta emot, sälja eller köpa konton, så du är medveten om det. Howrse har ett ganska bra system för att upptäcka multikonton, och jag gissar att det även kan användas för att upptäcka när någon fått/köpt/bytt konto (plötsligt byte av IP-adress osv). 

Så jag skulle rekommendera att du spelar själv istället, så att du slipper riskera att förlora karma, att kontot blir borttaget eller du blir bannad från spelet :)

//Jessie

Anmäl
2016-11-15 18:25 #5 av: Zadeira

#4 Fast byte av IP adress är knappast en anledning att misstänka fusk då många (som jag ex) kör på flera olika datorer i olika hem, samt alltid kör med VPN som alltså aldrig kör med samma IP.

Men med det sagt finns det många olika sätt de upptäcker fusk.

Däremot skulle jag vilja veta exakt var det str att man inte får lov att byta konto med en annan spelare. Har kollat genom användarvilkoren och det enda jag hittar är att man inte får spela på en annan användares konto samt uppge falska uppgifter, men om man byter konto med någon så byter man ju också till korrekta uppgifter samt att det blir ens eget konto.


Anmäl
2016-11-15 18:43 #6 av: Scorpio97

#5 Nej, det var därför jag skrev "osv". IP-adress är en del av det, även om dom självklart inte kollar bara på det utan har flera olika faktorer dom håller koll på för att upptäcka multikonton eller andra regelbrott. 

Skummade igenom allmänna villkoren, och om du kollar under 3.2 Uppföranderegler, punkt 12/xii står det:
"(Du får inte).. försöka få tag i ett lösenord, information om ett konto eller annan information av privat natur från någon annan användare av tjänsterna, och/eller sälja, hyra ut, dela, låna ut och/eller på annat sätt till en utomstående part överföra ditt konto och/eller möjligheten att få tillgång till kontot och/eller på något annat sätt låta en utomstående part utnyttja ditt konto,

Det tolkar åtminstone jag som att man inte får ge någon annan tillgång till sitt konto, vilket man gör om man säljer eller byter bort sitt konto. 

//Jessie

Anmäl
2016-11-15 19:09 #7 av: Zadeira

#6 Tack! Missade givetvis den delen av just den paragrafen, läste bara början ordentligt att man inte får förska få tag på informationen! Missade såklart den delen där just det jag letade efter står Looser

Men självklart har du rätt, det står ju tydligt där att man inte får lov att överföra/byta konto med en annan spelare! Tummen upp


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.