Föremål och pass

Eqques (stav) och pass

2016-11-06 19:36 #0 av: Teera

Heej, Jag började idag och behöver eqques (stav?) och pass är inte heller så lätt att få tag i särkilt är man har föreldrar som inte vill köpa något i spel:( Vet någon nått bra sätt att tjäna pass och eqques? Godnatt:)

Anmäl
2016-11-06 23:21 #1 av: Scorpio97

Några olika sätt att få pass:
- Sälj hästar för pass
- “Den flitiga spelarens pass”. Efter din 30:de dag kan du börja samla poäng, och när du når 300 poäng kan du spela ett minispel och få ett pass. Du kan max få 10 poäng per dag men ingen vet exakt vad man ska göra för att få poäng. Du hittar detta om du klickar på dina pass (högst upp på sidan) och sedan klickar på fliken "Gratis".
- Döda passhästar. En passhäst är en dödlig häst/ponny/åsna/enhörning/pegas/arbetshäst som är minst 30 år. När den dör och du skickar den till himlen (inte frizonen) kan du få pass. Du får ett pass styck för dom tio första hästarna, efter det har du 1/3 chans (33%) att få pass och övriga gånger får du ett SM-föremål värt ett pass eller ett bonusföremål. När du fått totalt 30 pass på detta sätt, så får du inget även om du dödar fler passhästar. Detta nollställs vid varje månadsskifte. Du måste ha en verifierad e-postadress för att få pass från passhästar.
- Köpa pass för riktiga pengar
- Vinna i vissa event samt i Grand Prix
- Göra Partnererbjudanden. Detta finns också på passidan. Man måste vara över 13 år samt ha en verifierad e-post. 

Några sätt att få equus:
Sälj hästar
Sälj föremål från butiken
Sälj SM-föremål på byteshandeln
Tävla, gör uppdrag och ge ut betäckningserbjudanden med dina hästar
Köp equus för pass eller diamanter
Få i event, Y-horn, Titans Utmaning eller Gyllene Pläden
Inackorderade hästar på ditt ridcenter
Ha nybörjartävlingar eller tävlingar för gudomliga hästar på ridcentret (dessa ger 500e varje gång dom avgår).

Vissa spelare "anställer" även andra spelare för att ta hand om hästar, träna hästar och liknande så det kan också vara ett sätt att få equus/pass/föremål. Man bör dock vara medveten om att det sker helt på egen risk och det är inte något som Howrseteamet stödjer officiellt. Om man blir lurad kan man därför inte få hjälp av Howrse. Men hittar man någon pålitlig att "jobba" åt kan man tjäna ganska mycket på det. 

Jag heter -Jessie- på Howrse och är moderator där. Jag hjälper gärna till om du behöver hjälp med något eller har frågor om något, det är bara att höra av sig här eller på Howrse. Ett tips är att läsa igenom spelhjälpen om du inte redan gjort det (klicka på frågetecknet i menyn), för där finns mycket info som är bra att veta som ny spelare :)

//Jessie

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.